HEERLIJKE
 ONTMOETINGEN

RECEPTEN VAN ONZE CHEFS

Lamsribstuk met tortilla, paprika, butternut en rozemarijn

Lamsribstuk met tortilla, paprika, butternut en rozemarijn

Chef:
Mario Aerts
Restaurant:
Restaurant Het Komfoor, Westerlo
Rund / oesterzwam / wortel / artisjok / Choronsaus

Rund / oesterzwam / wortel / artisjok / Choronsaus

Chef:
Cédric Poncelet
Restaurant:
Restaurant Cédric, Knokke
Parmentier van ossenstaart met hazelnoot, slaatje van verse kruiden en bloemen

Parmentier van ossenstaart met hazelnoot, slaatje van verse kruiden en bloemen

Chef:
Pierre Burtonboy - Chef à domicile
Restaurant:
Pierre Burtonboy - Chef à Domicile
Lamsfilet met een oosters accent

Lamsfilet met een oosters accent

Chef:
Frédéric Picot
Restaurant:
La Villa du Hautsart - Melin
Britse lamsschouder met petits-gris de Namur

Britse lamsschouder met petits-gris de Namur

Chef:
Dirk Myny
Restaurant:
Les Brigittines, Brussel
Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Vlees met Brits Kwaliteitslabel wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.