Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British

DE KWALITEIT EN SMAAK VAN RUNDVLEES MET BRITS KWALITEITSLABEL

Het kweken van runderen is een eeuwenoude traditie, wat vandaag voor heerlijk rundvlees met Brits Kwaliteitslabel zorgt en terechtkomt in de beste restaurants.

Rundvlees met Brits Kwaliteitslabel komt van rundvee die met het meeste respect worden grootgebracht en perfect aangepast zijn aan hun omgeving. De runderen worden ook geboren en opgevoed in de openlucht en brengen ze hun verdere leven door in de meest natuurlijke omstandigheden. De gebieden waarop ze grazen zijn uitgestrekte groene weilanden met mals gras, geholpen door het oceanisch klimaat met veel regen dat eigen is aan Groot-Brittannië.

Norme Qualité Boeuf - Kwaliteitslabel Rund - British - Recettes
Norme Qualité Boeuf - Kwaliteitslabel Rund - British - Recettes
Norme Qualité Boeuf - Kwaliteitslabel Rund - British - Recettes
Norme Qualité Boeuf - Kwaliteitslabel Rund - British

EEN ONVERGELIJKBARE KNOWHOW

In Groot-Brittannië zijn de meeste gebieden bestemd voor het kweken van rundvee, heuvelachtige terreinen die ongeschikt zijn voor de productie van granen. Doordat de lokale landbouwers in deze a priori weinig interessante gebieden niet veel anders konden doen dan rundvee kweken, genieten we vandaag wel van meer dan twee eeuwen ervaring op dat vlak! En uiteraard zorgt dat voor een onvergelijkbare knowhow.

VEELEISEND KWALITEITSHANDVEST

De condities voor het kweken van runderen zijn verbonden aan een zeer streng en veeleisend kwaliteitshandvest. Uitermate belangrijk daarin zijn de verzorging van de dieren, de voeding, het dierenwelzijn, de traceerbaarheid en het milieu.

GASTRONOMISCH RUNDVLEES

Door de omstandigheden waarin de runderen worden grootgebracht en de zorg die eraan besteed wordt na de slacht, is rundvlees met Brits Kwaliteitslabel perfect voor de hedendaagse gastronomie en de vele eisen die daarmee gepaard gaan. Tegelijk mooi rood, mals en sappig, wordt dit rundvlees in perfecte porties voor de restaurantsector aangeboden.

Norme Qualité Boeuf - Kwaliteitslabel Rund - British
Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Vlees met Brits Kwaliteitslabel wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.